8824

Catering från Pong

Nu kan ni beställa catering från oss på Pong till er fest, bröllop, familjemiddag – oavsett vad ser vi till att ordna med en alldeles egen Pong Buffé hemma hos er!

Är ni ett större sällskap som planerar ett event eller en middag?
Tveka inte att skicka din förfrågan till oss.

Bra att veta

Pris & leverans

Priserna är inklusive moms och per person vid beställning till minst 10 personer. Betalning kan göras via Swish vid leverans eller med kort i förväg på restaurangen. Vi har också möjlighet att fakturera företag.

Frakt inom Uppsala ingår och maten levereras varm i termoväskor.

Vad ingår

Maten levereras färdig att ställa upp på buffén i snygga engångskantiner. Meddela om ni önskar lägga till bestick och porslin så offererar vi ett pris för det.

Specialmeny

Matallergier eller förändringar på menyn? Inga problem, hör av er till oss så ordnar vi med en meny som passar er.

Pris & leverans

Välj ett av våra Cateringpaket och skicka en förfrågan under KONTAKT

Fyll i leveransinformation och när ni önskar få godsakerna. Glöm inte att ange vilket Cateringpaket ni önskar. Vi återkommer med en bekräftelse.

IMG_8739

Bufféer

Boka vår asiatiska Pong buffé till er fest, middag eller event! Vi erbjuder flera olika bufféalternativ så att ni kan välja den buffén som passar er tillställning bäst. 

GRADE-1033706

À la carte

Vi på Pong erbjuder även catering från vår à la carte-meny. Ni kan välja mellan flera varma och kalla rätter så att ni enkelt kan anpassa maten efter era gäster.