Pong Buffé

Vi kan med gott samvete påstå att vi har en av Sveriges bästa asiatiska bufféer, som vi serverar under både lunch- och middagstid. Här hittar du sushi, thailändska rätter, kinesisk Dim Sum och andra varma och kalla asiatiska specialiteter. Det är helt enkelt ett dignande asiatiskt smörgåsbord!

Självklart går det också bra att beställa från vår à la carte-meny under kvällstid.

1921

Pong Mall of Scandinavia

Välkommen till oss en trappa upp intill Arenatorget i Westfield Mall of Scandinavia.
Vardagar dukar vi upp vår populära asiatiska lunchbuffé och på kvällar och helger lyxar vi till den lite extra. Vi erbjuder också à la carte serverad vid bordet.

IMG_9243

Pong Nybrogatan

Hälsa på oss på Nybrogatan 18, i närheten av Östermalmstorg. Under veckodagarna serverar vi vår omtyckta asiatiska lunchbuffé, och på kvällar samt helger förhöjer vi upplevelsen ytterligare. Dessutom tillhandahåller vi även à la carte-servering vid borden.

5184_låguppl

Pong Uppsala

Hälsa på hos oss på Storgatan 27, precis bredvid centralstationen i Uppsala. Under veckodagarna serverar vi vår uppskattade asiatiska lunchbuffé, och på kvällarna förhöjer vi den till en extra nivå av lyx. Dessutom tillhandahåller vi även à la carte-servering direkt vid bordet.

Om oss - Ponggruppen

Pong Lindhagen

Hälsar er välkomna till vår plats högst upp i Lindhagens Galleria på Kungsholmen. Under veckodagarna serverar vi vår omtyckta asiatiska lunchbuffé, och på kvällar samt helger höjer vi nivån på upplevelsen lite extra. En absolut måste-upplevelse är vår Korean BBQ, där du själv får grilla läckerheterna vid bordet. Dessutom erbjuder vi en traditionell à la carte-meny.

Pong Buffé - Ponggruppen

Pong Skrapan

Välkommen till oss på Götgatan 78, i hjärtat av Söder.
Vardagar dukar vi upp vår populära asiatiska lunchbuffé och på kvällar och helger lyxar vi till den lite extra. Vi erbjuder också à la carte serverad vid bordet.

1397-min

PONG Drottninggatan

Hälsar dig välkommen till vår första Pong restaurang på Drottninggatan 71 i Stockholm. Under veckodagarna kan du avnjuta vår omtyckta asiatiska lunchbuffé, och på kvällar samt helger förhöjer vi upplevelsen med en extra touch av lyx. Dessutom kan du välja att njuta av vår à la carte-meny, serverad direkt vid bordet.

1653

Pong Henriksdal

Hälsa på oss på Jan Inghes Torg 42, vid den vackra Hammarby sjö. Under veckodagarna serverar vi vår omtyckta asiatiska lunchbuffé, och på kvällar samt helger höjer vi nivån på njutningen med en extra touch av lyx. Dessutom kan du avnjuta vår à la carte-meny som serveras direkt vid bordet.

IMG_6177

Pong Gränby

Nu äntligen ska vi öppna. PONG Gränby i Gränbystaden är PONGGRUPPENs nyaste enhet. Ett STORT TACK till er alla som har stöttat och visat intresse för vår restaurang. Det unika med vår nya satsning är att restaurangen har 2 avdelningar. En klassisk Bufféavdelning med allt vad det innebär, samt så har vi en Pong Express del där man kan köpa Take Away mycket förmånligt. Enklast beställer man via vår App. Dessutom så kommer det att vara grymma erbjudande i Appen.

DSC_4930

Pong Täby

Vår Täby restaurang kommer att bjuda på vår populära asiatiska lunchbuffé, kvällens lyxigare varianter och en à la carte-meny som serveras direkt vid ditt bord. Och för något extra speciellt: Hot Pot! Vi introducerar den autentiska och smakrika Hot Pot upplevelsen, där gästerna själva kan laga sina rätter vid bordet i en ångande buljong. En kulinarisk upplevelse du inte vill missa!