IMG_9017

Pong har öppnat i Täby: "En asiatisk buffé för alla "

Äntligen har den populära restaurangkedjan Pong en ny filial i Westfield Täby Centrum och kommer enligt Michael Zhan, grundare, bjuda på en smakrik asiatisk buffé som imponerar på både stora och små. 
–  Här erbjuds alla fyra koncept: den traditionella Stora Pong-buffén samt en egen Pong Food Hall med Pong Express, Pong Sushi & Poké samt Noodle House by Pong, säger han.

Läs mer om Pong Täby här

Pong är känd för att erbjuda en generös asiatisk buffé som har något för alla; inte bara dem som redan älskar klassiska asiatiska rätter utan även de som vill testa något nytt eller föredrar veganska alternativ. Michael Zhan, grundare av kedjan, berättar att Pong är en plats där mångfalden av smaker och texturer möts och gör god mat tillgänglig för alla. Nu öppnar de i Täby.
– Det är en dröm att få etablera sig här, säger han.

Vad är du sugen på? Läs mer om Pong Täby här

Alla känner sig välkomna
För många är Pong inte bara en restaurang, utan en destination där vänner och familj kan samlas för att njuta av en gemensam måltid. Med sin avslappnade atmosfär och vänliga personal är det en plats där alla känner sig välkomna. Det är också en idealisk plats för att utforska olika smaker och upptäcka nya favoriträtter – bland annat det heta fenomenet Hot Pot, där du själv lagar maten vid bordet.

Lokalen i Täby är över 500 kvadratmeter stor och innehåller samtliga fyra Pongkoncept: den traditionella Stora Pong-buffén med närmare 150 sittplatser samt en egen Pong Food hall med de tre koncepten Pong Express, Pong Sushi & Poké samt Noodle House by Pong.

Tillgängliggör det asiatiska köket
Pongs kockar satsar på autentiska smaker och noga utvalda råvaror för att skapa en matupplevelse som tar dig med på en resa genom Asiens kulinariska landskap – och Michael ser fram emot att få göra det asiatiska köket tillgängligt även i Täby. 
– Vi tror starkt på att god mat ska vara tillgänglig för alla, och vi ser fram emot att kunna erbjuda det även här, avslutar han.

Läs mer och boka bord här!

Pong Täby
Adress:Täby Torg 4
183 34 Stockholm
Telefon:070-2218806
Boka bord på pongtaby.se.