424602288_232370963262029_8530731953976999948_n

Pong Skrapan: Södermalms veganparadis med en enastående buffé

I hjärtat av Södermalm finner du en restaurangpärla som bjuder på en smakupplevelse utöver det vanliga – särskilt om du älskar asiatiskt och föredrar veganskt. Pong Skrapan har gjort sig känd för sin asiatiska buffé som förutom att erbjuda en bred variation av utsökta rätter har en specialdel för de som är veganer eller bara vill utforska den spännande världen av växtbaserad matlagning.

På vardagarna har Pong Skrapan på Götgatan 78 länge varit kända för sin omtyckta asiatiska lunchbuffé, som en smakresa genom det asiatiska köket. När kvällen sedan närmar sig eller helgen anländer tar buffén en extra lyxig vändning med ännu fler smaksensationer att utforska.

Vill du veta mer? Klicka här
 

Hyllad vegansk buffédel

Pong Skrapan har många återkommande gäster och de flesta hyllningar rör restaurangens veganska alternativ. Michael Zhan, grundare, berättar att de är särskilt stola över sin veganska buffédel.
– Den inkluderar inte bara traditionella asiatiska rätter, utan också nyskapande veganvarianter som utmanar och överraskar besökarens smaklökar. Oavsett om du är vegan, vegetarian eller bara en matälskare som uppskattar spännande smaker vågar jag lova att du hittar något du gillar, säger han.

Vill du besöka Pong Skrapan? Läs mer och boka här
Buffén erbjuder en mångfald av rätter som ger dig möjlighet att utforska både det asiatiska köket och den växande världen av vegansk mat. Du kan välja bland allt från grönsaksrätter till smakfulla tofu-varianter av asiatiska klassiker, som tillsammans med Pong Skrapans salladsbar skapar en måltid som både tillfredsställer aptiten och imponerar med sina smaker.

 Lars-Erik är en återkommande gäst som på hemsidan berömmer restaurangen och skriver: “Alltid bra mat, både buffén och à la carte är suverän. Fantastisk service och bra bemötande. En favoritrestaurang, helt enkelt.”


”Fantastiskt utbud”

Gästerna Bianca och hennes systerdotter, båda veganer, skriver att de blev lyriska över sitt besök:
– Vi tycker att det är den bästa asiatiska buffén någonsin! Som veganer imponerades vi av det fantastiska utbudet, inklusive den ljuvliga och superfräscha veganska buffén med sushi. Miljön är både vacker och mysig med bekväma stolar och bås som erbjuder en utsikt över södergatorna. Det är ett ställe där du vill ta med alla du känner och njuta av en helkväll.

För dig som hellre njuter av det asiatiska köket hemma erbjuds takeaway. Michael konstaterar att de helt enkelt har gjort sitt bästa för att möta alla gästers förväntningar.
– Pong Skrapan är en plats där god mat och smakrik gemenskap samlas. Du är alltid välkommen att vara en del av den, avslutar han.
 

PONG Skrapan
Götgatan 78
118 30 Stockholm
Telefon: 08-6606065
E-post: info@pongskrapan.se

Läs mer och boka bord på pongskrapan.se