Miljö - Ponggruppen

Pong Uppsala: En asiatisk oas i staden

Uppsala, staden med en rik historia och pulserande samhällsanda, är hem för många fantastiska restauranger och kaféer. Bland dessa pärlor finner vi Pong Uppsala, en av stadens största och mest populära restauranger när det kommer till yta och mångsidighet. Beläget ett stenkast från Uppsalas centralstation är Pong Uppsala en plats där smakupplevelse, festligheter och affärsmöten förenas i en skön atmosfär.
 
Läs mer om Pong Uppsala här

I Uppsala bor och lever en salig blandning av studenter, barnfamiljer, pensionärer och affärsmänniskor. Många av dem söker sig till Pong för en god lunch, middag, ett affärsmöte eller fest. Pong Uppsala är kedjans största och pampigaste restaurang, med plats för nästan 300 gäster. Den är känd för sin mångsidighet när det kommer till matupplevelser: under vardagar välkomnar de gäster till sin omtyckta asiatiska lunchbuffé, som är en uppskattad tradition bland Uppsalaborna. Här kan besökarna njuta av en rad utsökta asiatiska rätter som tar en med på en kulinarisk resa genom Asien.

Läs mer och boka bord

Extra lyx på helgerna

Michael Zhan, grundare av restaurangkedjan, berättar att Pong Uppsala tar sina bufféer till nästa nivå under kvällar och helger.
 

– För kvällsgästerna adderas extra lyx till buffén, och det blir en chans att smaka på ännu fler av våra asiatiska delikatesser. För de som önskar en mer personlig matupplevelse erbjuder vi också en smakfull à la carte-meny, som serveras direkt till ditt bord. Här kan du välja från ett brett utbud av rätter som tillfredsställer alla smaker och preferenser, för att alla i sällskapet ska vara säkra på att kunna hitta något de tycker om.

Catering och takeaway

För dig som behöver mat till ett evenemang erbjuder Pong Uppsala ett catering-alternativ. För sällskap som behöver den perfekta lokalen för privata middagar eller firande är det möjligt att boka ett eget rum hos Pong, vilket passar perfekt för födelsedagar, konferenser både lunch och middag eller andra privata fester.  
 

– Vi hjälper till att organisera allt från affärsmöten till födelsedagsfester i en trivsam och inspirerande miljö. Om du hellre vill köpa med dig riktigt god och högkvalitativ mat hem i lugn och ro finns såklart även takeaway-alternativet, avslutar han.
Läs mer och boka bord här!

PONG Uppsala
Storgatan 27
753 31 Uppsala
Telefon: 018-102828

Läs mer och boka bord på ponguppsala.se/