IMG_1300

Stor buffé, brett utbud av sushi och uppskattad à la carte – på Pong Nybrogatan

Under luncherna är den stora restaurangen nästintill fullsatt, på helgerna samlas familj och vänner för att avnjuta asiatiska specialiteter och många beställer hem takeaway för att äta i lugn och ro i hemmet. Pong Nybrogatan lockar de flesta med sin stora buffé och trevliga à la carte – och Michael Zahn, grundare, berättar att målet är att göra det asiatiska köket tillgängligt för fler.

 

På Nybrogatan 18 ligger Pong Nybrogatan, en pärla för alla älskare av asiatisk mat. Oavsett om du är en lunchkonnässör som söker en smakrik måltid i arbetsdagen eller om du vill avnjuta en lyxig men avslappnande kvälls- eller helgmiddag med familj och vänner är Pong Nybrogatan platsen att bege sig till. 

Här hittar du Pong Nybrogatan

 

På vardagar står Pong Nybrogatans dörrar öppna till den eftertraktade asiatiska lunchbuffén – en upplevelse för alla sinnen. Buffén bjuder på ett brett utbud av rätter från olika delar av Asien, inklusive mängder av traditionell japansk sushi, thailändska curryrätter, kinesiska dumplings och mycket mer. Oavsett om du föredrar milda smaker eller älskar hetta och kryddor, finns det något för dig. 
– Jag brukar luncha på Pong Nybrogatan med mina kollegor; det ligger centralt och passar så bra då vi har några veganer i teamet medan andra föredrar kötträtter. Vi behöver liksom inte välja, bägge delar finns här, säger gästen Ida.


”Finns något för alla”

Grundaren Michael Zahn berättar att Pong Nybrogatan dock inte bara är en plats för lunch: på kvällar och helger förvandlas restaurangen till en elegant och sofistikerad miljö där du kan njuta av en à la carte-meny serverad vid ditt bord. 
– Här finns möjligheten att utforska en ännu bredare variation av rätter, och du kan ta din tid att njuta av varje smakrik tugga. Vi vill kunna erbjuda någonting som alla tycker om och på så sätt göra det asiatiska köket tillgängligt för alla, vilket blir enkelt med kombinationen av buffé och ”vanlig meny”.


Vad vill du prova? Boka bord här!
 

Restaurangen har en avslappnad atmosfär som gör att du kan koppla av och njuta av din måltid utan stress. Väljer du hellre att äta i ditt hem erbjuds en uppskattad takeaway. Kockarna på Pong Nybrogatan använder färska och högkvalitativa ingredienser för att säkerställa att varje måltid är en kulinarisk upplevelse.

Här läser du mer om Pong Nybrogatan

PONG Nybrogatan
Nybrogatan 18
114 39 Stockholm
08-7690713
info@pongnybrogatan.se

Läs mer och boka bord på pongnybrogatan.se